Fredag d. 22.: Take away, afhentes senest kl. 18.
Mørbradbøffer med krydderkartofler,
salat og champignonsauce. Kr.: 119,00
Julefrokost søndag den 24 fra kl. 12 – 16
2 slags sild med hjemme lavet karrysalat,
Rødspættefilet med remoulade og citron,
Lun leverpostej med champignon og bacon,
Grønlangkål med kogt flæsk, hamburgerryg,
Stegt medister, brunede kartofler, rødbeder og sennep.
Ribbensteg med rødkål,
Osteanretning og risalamande.
Kr.: 198,00
Bordbestilling nødvendig på 96563100
Fredag d. 29.: Take away, afhentes senest kl. 18.
Smørrebrød pr. stk. Kr.: 15,00
wienerschnitzel med ærter, brasede
Kartofler og smørsauce. Kr.: 119,00
Julebuffet fra kl. 18, kun i restauranten.
2 slags sild med hjemme lavet karrysalat,
Rødspættefilet med remoulade og citron,
Rejer med mayonnaise,
Lun leverpostej med champignon og bacon,
Grønlangkål med kogt flæsk, hamburgerryg,
Stegt medister, brunede kartofler, rødbeder og sennep.
Ribbensteg med rødkål,
Osteanretning,
Risalamande med kirsebærsauce.
Kr.: 228,00
Bordbestilling nødvendig på 96563100